Vi välkomnar Paddington Bear till Puckators licensierade utbud: En present för fans i alla åldrar!

Paddington Bear, den älskade karaktären som har fångat hjärtan över hela världen med sina charmiga upptåg och hjärtevärmande äventyr, tar sig nu till Puckators fullt licensierade produktsortiment.

Vårat designteam i Storbritannien har arbetat med licensgivaren för att ge liv åt den här kollektionen. Följ med oss när vi går igenom sortimentet och ger liv åt denna underbara karaktär med några av våra mest populära produkter.

Paddington Relaxeazzz Travel Pillow

Relaxeazzz Resekudde

Den prisbelönta Relaxeazzz resekudden, som anländer i mitten av augusti i Storbritannien och i slutet av augusti i EDC, är ett utmärkt tillskott till vår Paddington-kollektion.

Den kompakta designen och den bedårande grafiken med Paddington-tema gör den till ett oemotståndligt val för resenärer i alla åldrar. Som återförsäljare kan du förvänta dig att den här produkten kommer att bli en hit, särskilt bland dem som har en förkärlek för resor och äventyr, precis som Paddington! Relaxeazzz Resekudde är mer än bara en kudde; det är en bit av Paddingtons magiska värld som dina kunder kan ta med sig på sina äventyr!

Glöm inte att det finns många fler karaktärer och teman att utforska i vår kollektion av resekuddar, inklusive andra licensierade designer som Minecraft och Stormtrooper, samt vårt ständigt växande Adoramals-sortiment. 

Silikonklockor

Våra silikon- och analoga klockor är ett växande sortiment och vi har redan många bästsäljande modeller att välja mellan. 

Vår nyaste Paddington-design är ett måste för alla Paddington-fans, unga som gamla, och den iögonfallande displaylådan gör att de sticker ut i din butik.  Den lätta och lättanvända designen är utformad för både barn och vuxna och passar alla.

Dessa finns redan tillgängliga i Storbritannien och kommer inom kort att anlända till vårt europeiska distributionscenter.

Kortlekar

En av de nyaste och största succéerna för 2024 är vårat utbud av kortlekar som växer snabbt, och vårt designteam visste att dessa måste finnas med på listan när vi arbetade med licensgivaren.

Varje färg har sin egen unika design med Paddington som hittar på alla möjliga bus, och självklart med marmeladsmörgåsar!   Precis som med digitalklockorna levereras spelkorten i en helt märkesanpassad displaylåda som kommer att locka dina kunder till dem var de än visas!

Båda våra lager har redan dessa tillgängliga för beställning nu.

Solcellsfigur – Kommer snart

Men det är inte allt! När vi nu närmar oss slutet av året förbereder vi oss för att introducera ytterligare en spännande produkt i vårt Paddington-sortiment - den fullt licensierade solcellsfiguren. Denna charmiga figur förväntas bli en garanterad storsäljare och kommer att bli ett förtjusande tillskott till fönster och andra utrymmen. Du kan förbeställa dessa nu genom vår kundtjänst och vårt säljteam, kontakta dem här idag.

Paddington Solar Pal

 

Varför fylla lagret med vårat Paddington-sortiment?

Tajmingen kunde inte vara bättre, med den efterlängtade lanseringen av den tredje Paddington-filmen, Paddington i Peru, i november.  Spänningen kring den älskade björnen når nya höjder och vi får redan upprepade beställningar av de tillgängliga Paddington-produkterna.

Filmen lovar att ta med fler av Paddingtons äventyr till den stora duken, när han och familjen Brown besöker Aunt Lucy i Peru. Paddingtons ökade popularitet kommer utan tvekan att driva efterfrågan på licensierade varor, vilket gör vår nya kollektion till ett måste för återförsäljare.

Gör dig redo att välkomna Paddington till dina hyllor!

På Puckator är vi fast beslutna att erbjuda högkvalitativa, fullt licensierade produkter som går hem hos våra kunder. Vårt nya Paddington-sortiment är utformat för att göra just detta, genom att kombinera funktionalitet, stil och den älskade charmen hos Paddington Bear. Oavsett om det gäller resekudden, silikonklockan, spelkorten eller den kommande solcellsfiguren kommer dessa produkter garanterat att bli favoriter bland dina kunder.

Så gör i ordning dina marmeladmackor och förbered dig på att välkomna Paddington Bear till din butik med vår nya licensierade kollektion. Gör dina beställningar nu och bli en del av Paddington-magin när vi går in i ett spännande år fyllt av äventyr!