Utforska världen med Puckator: Dina kunders ultimata reskamrat

När det gäller resor, oavsett om det är utomlands, göra en roadtrip, planera en dagsutflykt, njuta av en picknick, åka till stranden eller besöka turistattraktioner, har Puckator allt du och dina kunder behöver. Vårt omfattande grossistsortiment av reseprodukter säkerställer att din butik är välutrustad för alla äventyr och erbjuder praktiska, trendiga och bekväma produkter för alla åldrar. Låt oss dyka in i de olika produkttyperna vi erbjuder och hur de kan förbättra reseupplevelsen.

Återanvändbara flaskor: Kom ihåg att fylla på med vätska

En av de mest nödvändiga researtiklarna är en bra återanvändbar flaska. På Puckator erbjuder vi en mängd olika flaskor som är perfekta för både kalla och varma drycker. Våra termoflaskor är en dröm för resenären och håller dryckerna varma i 6-12 timmar och svala i upp till 24 timmar. Oavsett om det är varmt kaffe på en kylig morgonvandring eller en kall dryck på en solig strand, ser våra flaskor till att dryckerna alltid har den perfekta temperaturen. Flaskorna är miljövänliga då dem minskar behovet av engångsplast, och finns i ett brett utbud av mönster som passar olika smaker och preferenser.

Relaxeazzz Resekuddar: Comfort Redefined

Att resa kan vara tröttsamt, men med våra Relaxeazzz resekuddar kan man vila lugnt. Vår originaldesign med inbyggd ögonmask har nominerats till "Gift of All Time" och är utformad för att ge överlägsen komfort och stöd under resor.

Det senaste tillskottet i vårt sortiment, våra Swapseazzz 2-i-1-resekuddar, tar komfort och funktionalitet till nästa nivå för yngre resenärer eftersom de fungerar som en leksak som håller barnen underhållna och glada under hela resan. Med sin lekfulla design och sina mjuka plyschmaterial kommer Swapseazzz-kuddarna att bli barnens nya reskamrat och se till att de känner sig ombonade och nöjda oavsett vart äventyret tar dem.

Vårt ständigt växande sortiment innehåller kuddar med praktiska funktioner som kompakt förvaring, material som är lätta att rengöra och olika former och storlekar för att passa alla halsar och huvuden.  På allt från långdistansflygningar, bilresor eller bara tar en paus på en rastplats, ser Relaxeazzz Resekuddar till att dina kunder kommer fram till din destination och känner sig utvilade.

Picknicktillbehör: Gör uteserveringen till en njutning

För friluftsentusiaster är vårt grossistsortiment av picknicktillbehör ett måste. Vi har allt man behöver för att njuta av sin måltid utomhus, vare sig om det är på stranden, parken eller på campingplatsen. Våra kylväskor håller mat och dryck kyld, medan våra lunchlådor är ett enkelt och miljövänligt sätt att packa måltider. För dem som tänker på sitt ekologiska fotavtryck erbjuder vår RPET-servis ett hållbart alternativ till engångsplast, så att man kan njuta en måltid utomhus utan dåligt samvete.

Accesorios de Picnic y Excursiones

Bagagelappar & Ryggsäckar: Res med stil

Det är viktigt att hålla ordning när man reser, och vårt grossistsortiment av bagagetaggar och ryggsäckar är här för att hjälpa till. Våra bagagetaggar gör det enkelt att identifiera väskor och minskar stressen med borttappat bagage. Våra ryggsäckar är perfekta för utflykter och erbjuder gott om utrymme och ergonomisk design för bekväm bärning för dina kunder.

Solglasögonsfodral, Läppbalsam, Handkräm & Necessärer: Viktiga saker för varje resa

Att resa innebär ofta att utsättas för olika väderförhållanden, och därför är det viktigt att ha rätt tillbehör. Våra solglasögonsfodral skyddar glasögon från repor och skador och gör dem lätta att hitta i väskan. Läppbalsam och handkrämer är perfekta för att hålla huden återfuktad och skyddad, oavsett var man befinner sig. Våra necessärer hjälper att hålla ordning på alla skönhets- och hygienprodukter och gör dem lättillgängliga. Dessa produkter är kompakta, resevänliga och finns i flera snygga designer.

Strandhanddukar och Strandväskor: Redo för sol och sand

Ingen strandresa är komplett utan den perfekta handduken och väskan. Våra nya strandhanddukar är tillverkade av högkvalitativa material som är mjuka, absorberande och snabbtorkande. De kommer i flera färgglada och iögonfallande tryck och mönster och tillsammans med våra rymliga och slitstarka strandväskor har man allt man behöver för en rolig dag i solen.

Resekoppar: Viktiga saker för bilresan

För de långa bilresorna är en pålitlig resemugg ett måste. Våra resemuggar är utformade för att passa i de flesta mugghållare i bilar och håller drycker vid önskad temperatur i timmar. De är spillsäkra och lätta att rengöra, vilket gör dem till den perfekta följeslagaren under resan.

Travel Accesories from Puckator

Varför välja Puckator?

På Puckator är vi stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vårat breda utbud av designer, varav många skapas internt av vårt begåvade kreativa team i Storbritannien, innebär att du hittar unika och snygga alternativ som du inte ser någon annanstans. Våra produkter vänder sig till många olika målgrupper, vilket gör att det finns något för alla, från barn till vuxna.

Vi har grossistprodukterna som gör reseupplevelsen smidigare, bekvämare och roligare. Utforska vårt grossistsortiment idag och upptäck varför vi är det självklara valet för alla dina resebehov.