Om du älskar bilder på söta djur så är detta blogginlägg för dig!

Välkommen till en specialutgåva av vår Puckator-blogg, där vi hyllar människans bästa vän!

Här på Puckator vet vi att husdjur är familj, och inget lyser upp vår dag mer än att se de bedårande ansiktena på våra anställdas husdjur. För att hedra den kärlek, lojalitet och glädje som hundar för in i våra liv är vi glada att få dela med oss av några av de underbara hundarna som är en del av vår Puckator-familj. Lita på oss, om dessa söta hundar inte får dig att säga ”awwww”, så kommer ingenting att göra det!

Träffa våra Puckatorkompisar!!
Fortsätt scrolla för att träffa några av våra älskade Puckator-kompisar, och gör dig redo för en dos söthet som säkert kommer att lysa upp din dag!

 

Puckator Dogs

Våra presenter med djurtema: Perfekta för hundälskare
Hundar är inte bara en del av vår Puckator-familj - de är en stor del av vårt produktsortiment också! Presenter med husdjurstema, särskilt de med hundar, är några av våra bästsäljare.

Vi vet att husdjursägare älskar att hitta föremål som speglar deras lurviga vänner, och vi har ett brett utbud av designer med hundtema för att passa alla smaker. Från specifika raser till mer generiska hundmotiv, det finns något för alla.

Här är några av våra mest populära hundinspirerade kollektioner som garanterat kommer att glädja både hundägare och djurälskare.

Barks: För konstälskaren i varje hundförälder
En av våra mest populära kollektioner är Barks, som skapats av vårt designteam i Storbritannien. Kollektionen består av stiliserade, abstrakta tolkningar av olika hundraser, vilket gör den perfekt för dem som uppskattar en touch av konst i sina vardagsföremål.

Barks finns på muggar, lunchlådor och andra hemartiklar och har snabbt blivit en favorit bland fansen. Oavsett om du dricker ditt morgonkaffe eller packar med dig ett mellanmål för en promenad i parken, ger Barks en gnutta hundglädje till varje dag.

Har du fidgets? Klämmiga och stretchiga stressleksaker är här!
Känner du dig lite stressad? Våra klämmiga och stretchiga stressleksaker är det perfekta sättet att varva ner. Och det är inte bara katterna som stjäl showen - våra hunddesigner är lika populära! Med raser som taxar, collies, corgis och west highland terriers är dessa roliga och taktila leksaker perfekta för att hålla rastlösa händer upptagna. Dessutom är de fantastiska presenter för hundälskare i alla åldrar!

Shuggs & Mopps: Bedårande, knäppa och så söta!

För dig som inte kan motstå lite kawaii-charm, möt Shuggs the Shiba Inu och Mopps the Pug. Dessa bedårande karaktärer har fångat mångas hjärtan och finns på en mängd olika produkter, inklusive brevpapper, läppbalsam och resetillbehör.

Om dina kunder älskar allt som är sött och knasigt kommer Shuggs och Mopps garanterat att bli en hit!

Vintervärmare: Håll dig varm efter de kyliga hundpromenaderna
När vädret blir kallare blir vårt sortiment av värmepåsar och varmvattenflaskor ett absolut måste för dina kunder.

Med en mängd olika plyschiga, mysiga hunddesigner är dessa värmare perfekta för att mysa i soffan efter en rask (och kanske blöt!) promenad med din valp.

Pysselmaterial och tillbehör: Perfekt för barn som älskar valpar
Pysselmaterial och tillbehör med hundtema är bra för de små också! Från skolmaterial till små presenter och julklappar - vårt sortiment har något för alla unga hundentusiaster.

Våra roliga och färgglada hundmotiv gör det extra spännande att gå tillbaka till skolan eller skapa en studieplats hemma. Dessutom hjälper våra iögonfallande displaylådor för impulsköp i kassan!

Upptäck mer hos Puckator
Det här är bara en liten inblick i vår stora kollektion av presenter och accessoarer med hundtema. På Puckator uppdaterar vi ständigt vårt sortiment för att ge dig fräscha, roliga mönster som firar glädjen med husdjur.

Ta en titt på vår hundkollektion idag och hitta nya favoriter som kommer att få dina kunder - och deras fyrbenta vänner - att komma tillbaka för mer.

Vi hoppas att du tyckte om att träffa våra Puckator-kompisar och att utforska våra kollektioner med hundtema. Glöm inte att dela dina egna husdjursbilder med oss på sociala medier med hashtaggen #PuckatorPals!