Möt teamet bakom Puckators framgångar på mässor

Det är mässäsong igen hos Puckator och det är några av de viktigaste händelserna under året för oss och många andra företag.  Det är en möjlighet att visa upp våra nya sortiment för de kommande säsongerna, träffa våra resande säljare och träffa befintliga kunder samtidigt som vi introducerar nya kunder till våra kollektioner.

Vi deltar i flera mässor över hela Europa varje år, i våras deltog vi i över 20!  De två mest hektiska säsongerna för oss är vårmässorna, som huvudsakligen hålls i januari och februari, och höstmässorna, som äger rum mellan september och oktober. Under dessa fyra månader ökar arbetsbelastningen avsevärt, men arbetet sträcker sig längre än så. Varje mässa kräver omfattande förberedelser, tid och engagemang. Därför är det viktigt med ett specialiserat team som kan forma varje evenemang och se till att Puckator uppfyller alla våra kunders förväntningar.

Idag är vi glada över att kunna presentera det otroliga team som driver vår framgång på dessa mässor. Från minutiös planering till engagerande presentationer - våra kollegor arbetar outtröttligt bakom kulisserna för att skapa minnesvärda och effektfulla upplevelser. Följ med oss när vi riktar strålkastarljuset mot de begåvade individer vars expertis och engagemang säkerställer att Puckator fortsätter att imponera och inspirera vid varje evenemang vi deltar i.

Puckator Team in AmbientePuckator StormtrooperSpanish Team in Intergift

Kym Wain

Vi presenterar Kym Wain, en erfaren medlem av vårt mässteam som arbetar på vårt kontor i Cornwall, Storbritannien. Kym spelar en viktig roll när det gäller att samordna och kommunicera mellan olika avdelningar för att säkerställa ett smidigt genomförande av våra mässäsonger. I höst förbereder sig Kym och teamet för att visa upp ett stort utbud av produkter för våren och sommaren 2025 på viktiga mässor i hela Europa. Hennes roll innebär omfattande samordning mellan leverantörer, inköpare och mässteamets medlemmar som Danuta och Matt, som du träffar nedan.

Kym har också ett nära samarbete med försäljnings- och designteamen för att fastställa vilka produkter som är bäst att visa upp på varje mässa. Den dynamiska karaktären på hennes jobb, med dess ständiga fram- och tillbakagång, innebär att hon är hjärtat i vårt team. Hennes favoritögonblick? Den magiska stunden precis innan mässorna öppnar, när hon ser att allt och alla är perfekt på plats, redo att imponera med vårt fantastiska produktsortiment.

Maitane Vea

Möt Maitane Vea, en erfaren medlem av Puckator-teamet som nyligen anslöt sig till mäss-teamet för att ta med sig sin omfattande erfarenhet till en ny roll. Maitane är baserad på vårt spanska kontor i Valencia och har en bakgrund inom försäljning, sociala medier, marknadsföring och administration som gör henne exceptionellt organiserad och detaljorienterad. Hon spelar en avgörande roll när det gäller att se till att alla kommer till rätt plats för mässorna och att boende ordnas för team som arbetar med installation, försäljning, design och nedmontering. Ansvaret är utmanande, men Maitane tycker att det är otroligt tillfredsställande och balanserar det sömlöst med sina andra arbetsuppgifter.   Utöver detta arbetar hon nära Kym och Luc med att samordna alla delar av teamet och sedan rapportera om analysen efter mässan.

När det gäller de kommande höstmässorna är Maitane särskilt förväntansfull inför den kommande Intergift-mässan i Madrid, där Puckators produkter alltid har varit en kundfavorit. Vi väntar alla med spänning på reaktionerna på de nya 2025-serierna som kommer att visas upp för första gången.

Luc Verdin

Säg hej till Luc Verdin, som började på Puckator för knappt ett år sedan och som snabbt har funnit sig tillrätta som chef för vårt showroom i Paris på Homexpo. Trots att Luc är relativt ny på företaget har han smidigt integrerats i teamet och fokuserar på att utveckla försäljningen i showroomet och hjälpa till med översättningar för vår franska avdelning. Utöver dessa ansvarsområden är Luc en del av vårt utställningsteam, som bokar utställningar och sköter detaljer bakom kulisserna, t.ex. kontakter med monterbyggare och bokning av bästa monterplats hos mässorna, vilket är avgörande för att utställningarna ska fungera smidigt.

Showroom Paris på Homexpo har varit ett fantastiskt tillskott till våra permanenta utställningsytor och erbjuder en bekväm plats för franska och internationella kunder att utforska vårt omfattande produktsortiment. Utställningslokalen är öppen för besök året runt, men vi anordnar också särskilda öppna evenemang under året med exklusiva erbjudanden och godsaker. Passa på att besöka Luc på vårt nästa evenemang i höst, från den 2 till den 13 september!

Matt Stead

Möt Matt Stead, en engagerad och erfaren medlem av vårt mässteam. Matt är baserad på vårt huvudkontor och lager i Cornwall, som ligger i den pittoreska sydvästra delen av England, och är en viktig medlem i vårt team för mässförberedelser. Hans dagliga roll innebär att sortera, kategorisera och förbereda de varuproverprover och produkter som vi skickar till mässor.

Från att ta emot varuprover från våra kinesiska leverantörer till att märka och packa dem för leverans, antingen direkt till mässorna eller till vårt europeiska distributionscenter i Polen, ser han till att allt går smidigt och även om vi tar en paus från att ställa ut i Storbritannien i höst är Matt fortfarande upptagen, eftersom många prover till våra europeiska mässor passerar genom vårt lager i Storbritannien. Matt är en passionerad resenär och ser alltid fram emot att åka till någon av våra internationella mässor för att hjälpa design- och säljteamet med upp- och nedmontering.

Danuta Wagus

Vi presenterar Danuta Wagus, en av de nyaste medlemmarna i Puckator-teamet, baserad på vårt europeiska distributionscenter (EDC) i Wroclaw, Polen. Danuta har anslutit sig till vårt mässteam för att hantera de viktiga uppgifterna att bearbeta, märka och packa mässprover och produkter för våra europeiska mässor. Sedan EDC etablerades för tre år sedan har det avsevärt stärkt vår närvaro i Europa och gjort det möjligt för oss att visa upp vår omfattande kollektion med över 3 000 produkter i fler länder och på fler platser, inklusive popup-showrooms.

I höst kommer Danuta att vara upptagen med flera shower i fem olika länder: Sverige, Frankrike, Nederländerna, Spanien och Italien. Även om hon tycker om att organisera alla prover kan ändringar i sista minuten vara en utmaning. Men hon tycker ändå att det är värt besväret, särskilt när alla varor kommer tillbaka och hon får sortera och organisera dem i lageravdelningen för varuprover - en uppgift som hon tycker är oerhört tillfredsställande. Danutas noggranna arbete ser till att våra produkter glänser på varje europeisk mässa vi deltar i.

Puckator Warehouse - MattEDC show samplesMatt and Tradeshow Samples

Kom och besök oss i höst

Det råder ingen tvekan om att Puckators framgångar på de mässor vi deltar i runt om i Europa beror på hårt arbete och engagemang från hela teamet. Från minutiösa förberedelser i Cornwall och Wroclaw till sömlös samordning och genomförande i europeiska storstäder - varje medarbetare bidrar med sina unika kunskaper och sin entusiasm för att se till att varje evenemang blir en triumf.

Höstens mässor närmar sig med stormsteg, så missa inte chansen att kolla in vår kommande evenemangskalender och kontakta vår kundtjänst för att boka ett möte. Det är det perfekta tillfället att upptäcka våra nya kollektioner och uppleva den exceptionella service som Puckator är känd för!

Vi ser fram emot att träffa dig på någon av våra kommande mässor.