Fira National Hug Your Cat Day med Puckator

4 Juni är en dag för alla kattentusiaster världen över – National Hug Your Cat Day! Denna underbara dag är det perfekta tillfället att visa din älskade katt lite extra kärlek. Men har du någonsin undrat över ursprunget till denna speciella dag och varför den firas? Låt oss dyka in i historien och betydelsen av National Hug Your Cat Day och utforska hur vi på Puckator deltar i festligheterna.

Ursprunget till National Hug Your Cat Day

National Hug Your Cat Day skapades för att hedra våra kattvänner och den glädje de sprider i våra liv. Även om de exakta ursprungen är något mystiska tros det att denna dag startades av kattälskare för att uppmuntra människor att visa sina husdjur kärlek och uppskattning. Katter har varit älskade följeslagare i århundraden, kända för sin självständiga men kärleksfulla natur. Denna dag påminner oss om att stanna upp och fira det speciella band vi delar med våra pälsbeklädda vänner.

Puckators Kattvänner

På Puckator är vi passionerade kattälskare! Vårat team inkluderar många stolta kattföräldrar, och vi skulle gärna vilja presentera några av våra bedårande kattkompisar. Varenda en av dessa pälsvänner ger glädje och inspiration till vår kreativa process.

Puckator Cats

Upptäck våra kattkollektioner

Puckator presentgrossist är hem till ett omfattande utbud av produker med katt-tema som tilltalar varje kattälskare. Låt oss ta en närmare titt på några av våra mest populära kollektioner:

Simon’s Cat
Simon’s Cat, den busiga och älskvärda katten skapad av Simon Tofield, har fångat hjärtan världen över. Nyligen firade vi lanseringen av vår nya Simon’s Cat-kollektion för 2024. Från muggar och underlägg till skrivmaterial och väskor, denna kollektion är perfekt för fans av denna busiga katt. Se till att kolla in vårt dedikerade blogginlägg för att lära dig mer om denna spännande kollektion.

Lisa Parkers Magiska Katter
Den kända fantasykonstnären Lisa Parker ger sin magiska touch till våra katt-kollektioner. Fullt licensierade och förtrollande, Lisas skapelser inkluderar fängslande design som Hubble Bubble, Hocus Pocus, Absinthe Cat och Purrlock Holmes. Dessa kollektioner är perfekta för dem som uppskattar en touch av mystik och magi i sin inredning.

Kim Haskins & Jan Pashley
Konstnärerna Kim Haskins och Jan Pashley ger sina kattkaraktärer charm och lekfullhet. Deras designer visar ofta söta och busiga katter, vilket gör dem till en favorit bland kattälskare. Med säsongsbetonade designer tillgängliga kan du hitta den perfekta kollektionen för alla tider på året.

Egna Designer: Cat’s Life och Feline Fine
Våra egna talangfulla designers har skapat unika kollektioner som Cat’s Life och Feline Fine. Dessa serier visar en mängd förtjusande kattillustrationer och motiv, perfekta för alla sorters butiker.

Fira Svarta Katter

Svarta katter har en speciell plats i våra hjärtan på Puckator. Från våra solcellsfigurer till roliga samlarobjekt och heminredning, vi firar dessa vackra varelser med en mängd olika produkter. Vår ursprungliga kattkollektion Feline Fine förblir en tidlös favorit bland våra kunder.

Pusheen och Puckator
Pusheen, den knubbiga grå tabbykatten, har blivit en internethit. Vi är glada att kunna erbjuda ett sortiment av Pusheen-produkter som tar hennes söta och gosiga charm till din butik och dina kunders dagliga liv.

Lyckokatter: Maneki Neko
För dem som älskar en touch av lycka och välstånd är vår Maneki Neko-kollektion perfekt. Dessa ikoniska vinkande katter tros bringa tur och lycka, vilket gör dem till ett underbart tillskott i vilket utrymme som helst.

Kawaii-stil: Lola the Cat från Adoramals
Om du älskar den söta Kawaii-stilen är Lola the Cat från vår Adoramals-kollektion perfekt för dig. Lola är söt, rolig och vänlig, vilket gör henne till en omedelbar hit hos alla åldrar.

Fira med Puckator

Oavsett om du är en livslång kattälskare eller bara någon som uppskattar charmen hos våra kattvänner, är National Hug Your Cat Day ett underbart tillfälle att fira. Så ge din pälsiga vän en extra kram, utforska våra fantastiska kattkollektioner och njut av magin som katter ger oss.

Glad National Hug Your Cat Day från oss alla på Puckator!